Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bällstagårdsskräcken


En man i Bromma
Vid Bällsta gård
Den suraste av dem alla klagade på allt
Han köpte sitt hus, där det låg en industri
Men att klaga, kunde han inte låta bli
De började för tidigt
Det ”lät”

Så han fick ut ljudmätare från kommun
Som sa att han hade fel
Men företaget, fick betala
Och de fortsatte
Han vart störd på eftermiddarna med
”när han skulle äta”

Så företager flyttade alla sina bodar
Och så, vart de en barriär mot griniga grannen
Men se då, kunde de se in när han åt
I köket
50 meter bort, bakom fönster med insynskydd
så kunde ”man tydligen se in vad han åt”
Så han lämnade in en klagan till kommunen

Gång efter gång härjade Bällsta skräcken
Kallades ”finnjävel” och allt möjligt
Till slut av de som jobbade
På företaget…
Så till slut flyttade företaget
För en ”övergrinig gubbjävels skull”

Om han läser detta….
Ja så mycke roligare
”Bällstagårdsskräcken” borde skrämts bort
istället, han gjorde ingen människa glad




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-07 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO