Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synopsis

 

Glasdoftande blå

Verklighetsfrämmande kväll

 

Tidens stillhet

Vågornas mjuka vila

 

Basfiols lätta toner

Mörka behagfulla glädjerika

 

Lyssnande tyst på

Tonernas slingrande stänglar

Livet så annorlunda




Fri vers av madigan
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-27 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan