Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna himlen för mig

Jag såg dig bäras ut
vitt skynke
bår

Du,
som var mitt blod

Gick bort dig i livet
Kom aldrig tillbaka

Jag undrade om du en dag skulle stå där
lämna himlen för mig

Inget blev sig likt efter den dag du for

Mamma,
blir allting mycket bättre i landet där du nu bor...?




Fri vers av miss_me
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-08-08 01:13



Bookmark and Share


    eva m h
Gripande saknad!
2008-01-21

    ej medlem längre
Hjärtskärande vackert. En saknad så stark, men utan spår av bitterhet.
2005-08-08

    Teddy
Vi får tro och hoppas det..Sorgsen fråga mitt i natten..Blöder.
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

miss_me