Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi nattar igen...


Ett Nattligt Ord !(4)

SKYMNING

Det skymmer
mörkret är i antågande
det rymmer
massor av frågande

Det mörknar
en ridå dras ner
att skönja
blir svårt för fler och fler

Men inne i detta mörker
kan det, ändå, va´ tryggt
för det är inte mörkret,
som, i sig, är "styggt"
Det är bara vissa individer
som, sent omsider
vidtar obsceniteter
eller absurditeter
ibland, bara, banaliteter
eller fataliteter

En skymning
kan, t o m, va´ vacker
och inga ångestattacker
behöver bryta ut
bara att byta ut
ångesten mot ro
DÅ, i vårt lilla "bo"
slår vi oss till ro.............

Go´Natt !




Fri vers av Mats Henricson
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-28 00:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Sleep well!
***********
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska