Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt

 

salt
svider i sår
men salt
bevarar köttet färskt
blod svett och tårar
sperma och havsvatten
är salta
av salt är du kommen
du dör av brist på salt
förr än du törstar ihjäl
och på din panna
skimrar kristaller av salt
som ett tecken

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-28 01:14



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
"men salt bevarar köttet färskt": skitbra!
2008-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Det är sant. Och med en vacker avslutning.
Om saltet mister sin sälta...ja då vet vi vad som händer.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger