Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag lov

 

det är sent nu

bjud upp mig du

håll dina armar om

lägger kind intill

låt oss dansa

det är sent nu




Fri vers av papessa
Läst 606 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-10-28 08:35



Bookmark and Share


  aol
underbart bokmärkes
2010-11-02

  Della K
Mmmmm...mmmysigt.
2008-10-31

  Carola Zettergren
Å så varmt och vackert poetat!!!En STOR liten dikt med ett innerligt djup!!!Applåder!
2008-10-30

  thyra
Rara och nära ord. Fin känsla du förmedlar!
2008-10-30

  Mr Lindemann VIP
Här har så våran Papessa kommit dithän dit hon alltid är värd att vara; bland det mest värdefulöla texterna!
(Kommer inte ihåg vad det heter, kan det vara det mest exlusiva texterna?)
2008-10-30

  Michaela Dutius
Grattis till placeringen av en vacker och "nära" dikt!
2008-10-30

  friheten
G.R.A.T.T.I.S min vän!
2008-10-30

    Bodil Sandberg
Här strömmar orden väna och tillitsfulla som i en nattlig serenad!!!
Kan det bli vackrare?
2008-10-30

    sunnanvind
känns som kvällens sista dans..jättefin..!
2008-10-28

  friheten
Så vacker skriven!
2008-10-28

    ej medlem längre
En mjuk behaglig ordvals.
2008-10-28

    SEMPER MEA
Fin!
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan