Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vinter och snö

Vi kan ju älska varandra
utan att dö
vi kan ju älska varandra
som vinter och snö

Du kan få falla
som vita kristaller
mot jorden
och jag ska öppna min mun
ta emot dig
varenda lockande
evig sekund

Du är min blomma
och jag är din färg
du är min doft
och jag dina blad
Vi är en rot
som gräver oss ner
med en strävan
att alltid skratta och le

Vi kan ju sväva
vi kan ju flyga
vi kan ju rista namnen i eld
på en himmel
av sammet så röd

Jag är din grav
men du återuppstår
-vi kan ju älska varandra
utan att dö,
vi kan ju älska varandra
som vinter och snö.




Fri vers av soulRebel_
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-28 16:56



Bookmark and Share


  tRAsSeL
åh,så vacker :)
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_