Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När natten närmar sig känner jag räddslan inom mig

Oroar mig för att få svårt
att få den sömn jag behöver
har så svårt att komma
till ro med mig själv

Känns som en nattmara
besöker min kropp så
jag inte kan få sova
vänder och vrider på mig

sådanna är min kvällar
när jag ska lägga mig
är nästan rädd för sängen

När jag vet hur flesta
nätterna är för mig dom
är rena kattastrofen för
det mesta

Men när jag väl har somnat
så ringer klockan då har jag
nog bara fått tre timmars
sömn detta är rena mardrömmen
att aldrig få komma till ro

Önskade att det var som
förr när man la huvudet
på kudden så somnade
man på stört

Men kanske har det med
åldern att göra att sömnen
blivit sämmre eller min
fibromyalgi som tär i mig




Fri vers av Ann-christin
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-28 18:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Känner så väl i mig i dina ord
bra förmedlat
2008-10-29

  Just Emotions
känns väl igen.. ta en kopp te innan du lägger dig och läs en bra bok.. eller så äter du en av mina Cupcakes som jag skickar* :)
2008-10-28

    Lindizz
vet hur de känns när man inte kan sova, jobbigt...bra skrivet om detta.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin