Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag gifte mig...

 

Och jag gifte mig en första gång

i den vitaste tid

uppför en sandad gång 

mot imorgon

Jag var vacker, du var ung

 

Och jag gifte mig en andra gång

i den ljusaste tid

uppför en stenlagd gång

mot igår

Du var ståtlig, jag var äldre

 

Och jag gifte mig....

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-28 20:07



Bookmark and Share


    JJ VIP
Tredje gången gillt! Mvh. JJ.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP