Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
and i´m only lying to myself..


I nattsvart mörker jag följer spåren


Jag vandrar i mörkret
och du speglar dig i dess sken

Jag följer skuggorna
när du smeker ljuset

jag vänder blicken ut
för att bländas av dig

men det är inte jag
som bär solglasögon

Jag backar in i
skymningsvärld

och du
springer mot

Exit hall




Fri vers av Blodros
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-28 23:36



Bookmark and Share


  Tina-sol
Den här är bra. Avslutningen blir lite som pricken över i:et
2008-10-31

    Stella Stol
Jag gillar din text och dina ordval!
2008-10-29

  Bjarne Nordbö
En stund fångad i vimlet. Snyggt.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros