Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara natt..


I natt !

kan inte va´enklare
än att förenkla de´
men det är ännu enklare
om man underlättar de´
sova på natten
utan krusiduller
sova på natten
utan några skulder
med ett rent samvete
som det borde "hete"
sover jag så sött
för, nu, e´jag trött............

Go´natt !




Fri vers av Mats Henricson
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska