Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bor ett barn i din blick

 

det bor ett barn i din blick
ett blygt barn
som ler försiktigt
som inte vet om det vågar sig fram


och jag ler tillbaka
i vanmakt låst

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-28 23:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ofta känner jag att hela jag är ett sådant barn. Och de gånger jag vågat mig fram har jag fått på pälsen.
Bränt barn skyr elden.
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger