Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"det luktar, skit"


Lismarens lock, rismarens rock


De lismande
De hismande
Prisande, de över hetande
De övervetande och överprofetande
De man tror… kan ge en skjuts
Smekar, kramar, och en muss
Smeka, leka, smöra, slicka stuss

De bruna näsornas parad
Ger sin överordnade kavalakad
Men undrar… vad fasen
Bryr de sej, var de placerar dasen
I de skitiga lyornas, vita kaskad

De kromar sej, och kråsar
De gör allt, fast de dråsar
Städar bort skiten, i fina påsar
Skiten som de tar emot
Utan att nån, får göra bot

De träiga, falska som suger
Av, de som ändå inte tycker sej, duger
De som… käkar skit, utan att man truger
De som säljer sej, förhoppningen är lön
Och svaret, på deras giriga bön

De rister, de rycker, i den lille
Om de fått närkontakt med sin "kille"
Visar de, att de fått dille
Och horar fram sitt honorar
Fast inget oljetryck, de har
Vara, liten fin och rar
Borde kallas hororar…

Och detsamma på andra sidan
Men de smeker, och slickar slidan
Sätter på, än gammal som mamma
Vem det är, gör detsamma
Som ett krigfartyg, man ramma
Puppa utan olja, som damma




Fri vers av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-29 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO