Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utkast



Han såg mitt utkast
Han utbrast
Så, kan man inte skriva
Sånt kunde man bara ge ut på skiva

På 70 talet, punkens tid
Då, kunde man va rigid
Då kunde man skriva, rått och illa
Den med instrument, sen förspilla
Det som ändå var bra, de lilla

Då kunde man sjunga om det i brallan
Då var det inne, att spela allan
Då var tiden, för oglam och sprallan
De lux det var, om man på gitarren
Kunde ackord, och kände darren




Fri vers av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-29 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO