Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enad front finns att köpa i Tyskland





Vad hände med den enade front vi utgav oss för att vara?
Vi föll isär och omkull.
Vi slogs i bitar som
Berlinmuren det året jag föddes.
(delar av oss kan numera köpas som souvenir i suspekta affärer i Tyskland)




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-29 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg