Olika

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika




Dimensioner

 

Omsvept utav morgons dimma

Väntar dagen mjukt

Liknar moln som ramlat

Ner på moder jord

 

Isig rönnbärsklase darrar

Tung på bladlös gren

Fågel burrar sig på tak

Gårdagsregn som vattenpuss

 

Färden går till stad

I nya vänners lag

Beskådas skall så konst

Ett ögas lurendrejeri




Fri vers av madigan
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-29 08:00



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet om naturupplevelser under resa i tidig morgonstund.....
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan