Utåt har jag" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utåt har jag


Insikt

 

Fönstrets väggar

Lutande inåt

Mot bordets blomvas

 

Där torkade eterneller

Blomstrade i svagt rosa

Bland konstgjorda rosor

 

Utsikten inifrån var

Soligt klarhimlad

Där jag satt med

Huvudet i händerna

 

Tapeterna var oroliga

I duvblått med ränder

Kaffet var snart urdrucket




Fri vers av madigan
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-10-29 10:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
låter på något underligt vis (inget konstigt i det, diktens ljud låter sig skvätta ut över nejden) som poesi i mina öron
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan