Alla stunder är inte" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla stunder är inte


Vardag

 

Knappt hade du gått

Förrän allt blev så annorlunda

Solen tappade färg

Morötterna smakade trä

Själv blev jag så trött

Fast jag nyss var pigg

Som en nötskrika




Fri vers av madigan
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-29 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan