Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla helgons dimmiga natt

 

alla helgons dimmiga natt
ljusen skimrar
avlägset
under de höga träden
åren faller
ljudlöst i gräset

jag lägger granrisrosor på minnet
och undrar var allt blev av




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-29 18:37



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Stilla och vacker!
2008-10-30

  Elaine.S VIP
Så fint om den tid som vi står inför....och den känslan
som finns när man är där på en kyrkogård ,

"åren faller
ljudlöst i gräset"

precis så känns det, år som läggs till år
och får så lite betydelse samtidigt som
det ibland betyder allt, åren utan de som saknas.
2008-10-30

  aol
så vacker poesi om åren som svinner blir bara så berörd
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger