Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasdocka

trasiga lilla trasdocka där
kan du se dig
i spegeln

nötta kanter malätet inre
osäker och rädd
i slutet av vägen

trasiga lilla trasdocka där
efter alla år
av lek

famlar du stumt
i den undangömda lådan




Fri vers av soulRebel_
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-10-29 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_