Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljö-om-byte


Man byter till andra
”mindre miljöfarliga”
Produkter… och
Råvaror…

Men det märkliga är
Att de nya råvarorna
Och produkterna
Ofta är giftigare

Än de gamla… var….




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger
Publicerad 2008-10-30 18:05



Bookmark and Share


  Marie Å
Men det brukar ta lite tid innan man kommer på det.....
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO