Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIMMAR PÅ "KASSA" OCH "TOY"


ASSA ABLOY

Kolven på låset de går in och ut
In och ut
In och ut
In och ut

Mest hela dan

ASSA LÅSEN DE GÅR UPP OCH NER
UPP OCH NER
UPP OCH NER

ASSA LÅSEN DE GÅR UPP OCH NER
UPP OCH NER
UPP OCH NER

Mest hela dan…

ASSA cheferna ger lögn och ljug
lögn och ljug
lögn och ljug

ASSA cheferna ger lögn och ljug
Mest hela dan…

Assa låsen går upp med spik
Upp med spik
Upp med spik

Assa låsen de går upp med spik

Men mest hela dan…
Dyra som fan…
Ger bovarna span…
Enkelt som fan…




Fri vers av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-30 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så hade vi lilla bussången igen då...
2008-10-30

  Mr Lindemann VIP
Ja, det vete tusan hur det stor sig på börsesn, således. Man kan spika igen låset med en hammare och hoppas på bättre tider samt att börsen stiger
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO