Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Släpp en fis för tusan"


Utsläppsrätter


Vad är egentligen en ”utsläpps rätt”

Vem har rätt att sälja eller deligera sånt

Svenska företag sålde visst rätter som de inte behövde

För miljarder förra året


Den miljölösningen låter ju, förbannat bra

Den där Wallenberg får t o m in pengar

På att ”skita ner luften”

Och de ger politikerna detta, helt gratis…




Fri vers av LassO
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 07:05



Bookmark and Share


    Ovan
Kloka ord, värt att fundera på
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO