Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller mjukt genom nätterna

 

jag faller mjukt genom nätterna
som snön faller
som den faller som övat länge
i vargtimmen

tyngdlös sjunker jag
mot morgonen
med torra ögon och nerverna
som en hud utanpå huden
extremt vaken
vidöppen för vakendrömmar

sömnlös faller jag genom nätterna
som bara den kan
som ställt sin kropp utanför
och stannat klockan

rolös
i ett tillstånd av svävande
genom nätterna
tidlös och uråldrig
i väntan på stunden mellan sömn och vaka
där drömmarna går vall




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-30 04:17



Bookmark and Share


  Trädflickan
Vackert.
2008-12-12

  Elaine.S VIP
"som den faller som övat länge
i vargtimmen"

du får vargtimmen att bli till något mjukt och behagligt
med dina ord..som att bäddas in av någon som vet
hur det är att vara"extremt vaken" och så kommer
dina slutord som är helt underbara "
"i väntan på stunden mellan sömn och vaka
där drömmarna släpps i vall".
2008-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Mycket målande och livfullt.
2008-10-30

  Michaela Dutius
Tycker mycket om denna..."mitt emellan sämn och vaka där drömmarna släpps i vall"
ord som diamanter!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger