.. men ska det då välan vara alldeles omöjligt att styra sitt eget öde..???
"klart det ska..." viskade det från garderoben.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. men ska det då välan vara alldeles omöjligt att styra sitt eget öde..???
"klart det ska..." viskade det från garderoben.




typiskt liv(fiktion enl gamla minnen -70tal)

 

~

datorn brann visst

nycklarna försvann visst

soppan den grötade precis till

tonerna av din signal

 

kaffet jag hann, visst

viljan försvann, trist

måsarna skrattade sist i

looperna av sin final

 

just åt tiden som va'

just för rosor är bra

att odla för samvetets lättnad?

 

att giva som falskhetens

snärjande  snarande

snuskiga slippriga sväljande snok

 

jag vänder kapitel i ny

Livets Bok

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-30 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri