Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns den?


isskrapan "Wolf" (1€ på OK)

 

~

torka imman
andas för nära
torka imman
andas för nära

nära

torka imman

 

torka imman

t o r k a   i m m a n

torka imman

 

nära nära

 

n ä r a
vintern blir varg i år

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-30 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri