Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor och bin

godmorgon älsklingen min
ville bara önska dig en underbar dag
önskar så att jag kunde fylla din
med tusen olika former av behag

*

ute regnar det som aldrig förr
men vad spelar det för roll
du har öppnat mitt hjärtas dörr
nu läcker jag känslor som ett såll

*

känner mig som den berömda Fred
"Singing in the rain" är min melodi
varje morgon när jag vaknar i min bädd
nynnar jag på den nyfödda kärlekens symfoni

*

du ger mig känslor jag inte visste fanns
vad som väntar nu är det ingen som vet
visste att du gömde dig därute någonstans
det är dig jag alltid drömt om i hemlighet

*

godmorgon älsklingen min
ville bara önska dig en underbar dag
du får mig att tänka på blommor och bin
och tusen olika former av behag

*




Fri vers av Freeman
Läst 467 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-30 13:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Läcker jag känslor som ett såll"
"Du ger mig känslor jag inte visste fanns"
Tar jag med som speciellt bevingade ord för mig idag.
Bokmärke.
2008-10-30

  Fånga dagen
vackert skrivet om kärlek
kram ak
2008-10-30

  Just Emotions
mmm underbart!! som du :)
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman