Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet dör

tänker på åren som gått
alla mina snedsteg och misstag
erfarenheterna som jag fått
och hur dessa format mitt jag

*

tänker på hur små vi egentligen är
fast vi själva tycker vi är så stora
kampen för livet som vi lever här
där det gäller att vinna eller förlora

*

tänker på dig som lever ditt liv i smärta
alla dom som ser men ingenting gör
vad är det som saknas i ett sådant hjärta
hur kan man välja att blunda när livet dör

*

tänker på valen vi alla måste göra
vem är det som ger oss våra alternativ
när vi väljer att bara förstöra
rätten för så många till ett värdigt liv

*

tänker på tanken jag tänker här och nu
unik för mig och aldrig någonsin tänkt förrut
hur är det med livet när det går itu
blir vi till intet, finns det ett slut

*




Fri vers av Freeman
Läst 513 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-30 14:08



Bookmark and Share


    ~maria~
åhh du skriver verkligen så underbart min vän!
2008-11-01

  isabel louise
starkt berörande och känslofyllt! dina dikter är som små guldkorn vännen!
2008-11-01

  Lillali
precis där jag är nu
2008-10-31

  storasyster
Fint.

Så sant....
2008-10-30

  Yvonne
Djupsinnigt och vackert. Varm applåd.
2008-10-30

    Scribble
Insiktsfullt skrivet.
Bilden är värd tusend ord
och tankar och ännu mer tårar
när livet dör. Mvh/S
2008-10-30

  Ilona _L
Mmm... väldigt vackert och stora tankar...
2008-10-30

  Bibbi VIP
Mångas tankar också på poeter.se går i dessa banor just nu.Det fick jag veta av alla kommetarer och majl vid sidan om efter mina ord: "En värld i kaos"
Bokmärker och fortsätter att fundera.
2008-10-30

    Lindizz
Denna text känns nära djupt och fylld med många tankar, starkt om livet, väldigt fint skrivet.
2008-10-30

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman