Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ingen annan kan

när ingen annan kan
är det du som gör mig blyg
det är näst intill omöjligt
att inte tänka på dig i smyg

*

minns inte längre förfluten tid
eller vem jag brukade vara
som från ingenstans kom du
räddade mig ur min snara

*

när ingen annan kan
är det du som inspirerar mig
det finns inget bättre sätt
än att ligga och lyssna på dig

*

varje gång våra blickar möts
föds tusen fjärilar i min mage
jag glömmer både tid och rum
likt ett föl i sin sommarhage

*

när ingen annan kan
är det du som ger min själ ro
i djupet av mitt sargade hjärta
kommer du att för alltid bo

*




Fri vers av Freeman
Läst 612 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-10-30 14:31



Bookmark and Share


  duvan59
Otroligt imponerade känslosam och djup vilken talang tack för bra läsning/Lotta
2008-12-20

  mare VIP
Bravo igen.....du skriver med glödande penna, alltid .......
2008-11-03

  isabel louise
åh så vackert skrivet! och bilden är bara så gullig!!
2008-11-01

  Ilona _L
Där tröck du på en massa ömma punkter hos mig, som jag försöker komma ifrån! Men du skriver verkligen fint!
2008-10-30

  Bibbi VIP
Lycklig den som av detta drabbas.
Applåd!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman