Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis innan du vaknar

smyger in under ditt täcke
lägger mig försiktigt bakom dig
vågar nästan inte andas
vill inte att du ska märka mig

*

skulle kunna vänta i en evighet
på ögonblicket precis innan du vaknar
för tiden står ändå helt stilla
hos dig finns inte något jag saknar

*

ligger där varm och lycklig
i väntan på att få höra vad du drömt
vill hinna kyssa dina vackra ögon
så försiktigt och ömt

*

liksom den gryende morgonsolen
värma dig med min brinnande åtrå
vara din alldeles egna kärleksstjärna
som du aldrig någonsin kan motstå

*

smyger in under ditt täcke
så försiktigt jag bara kan
endast mitt hjärta avslöjar mig
det som du och ingen annan vann

*




Fri vers av Freeman
Läst 711 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-30 14:40



Bookmark and Share


  LUTHER
Gud jag blev helt såld på denna, så otrolig mysig och kärleksfull. Verkligen en underbar dikt :) <3
2010-04-06

  glittertindra
just orden "vara din alldeles egna kärleksstjärna" får mig att le fånigt här.. :) jättefin text..
2008-11-03

  mare VIP
Ljuvliga underbara vackra rader !!
2008-11-03

    ~maria~
Rysningar!!! Så helt underbart vackert så jag inte vet vad!
2008-11-01

  aol
härligt vackert berrande rikigt känner känsla så bra förmedlad
2008-11-01

  isabel louise
åh så vackert!!
2008-11-01

  friheten
Härliga rader!
2008-10-30

    sunnanvind
Låter så gosigt..underbart... blir varm och glad av din text!
Jättefint till en älskad person!
2008-10-30

  Bibbi VIP
Mycket berörande ord.
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman