Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smeka dig berusad


Jag vill viska dina öron fulla
av vad du får mig att känna

Smeka dig berusad av ömhet
och älska dig för den du är...

DU !




Övriga genrer av JoLu
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-30 18:56



Bookmark and Share


  Angeldust
Älskad precis för den man är, kan inte bli bättre (är nog det många "drömmer om"). Kram Tinny
2008-11-01

  Eaglemountains VIP
Vacker kärleksförklaring.....
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

JoLu