Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är väl inte för duvornas skull

 

Träna

äta rätt

dricka mycket vatten

 

Men inte för duvornas skull

 

Bli gammal 

en glad pensionär

begrundan över ett glas vin

 

Men inte för duvornas skull

 

möjligen för druvornas skull

 

 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-30 22:08



Bookmark and Share


  korpfjäder
Inte för druvorna heller skulle jag tro....
2008-11-03

  Losnall
Får en och tänka lite- fiiint!
2008-11-01

    huldran
Härligt klurig ;)
2008-11-01

  noname_realmind
Ha ha - absoluuuut för druvornas skull! (Duvorna kan slänga sig i väggen... ;) Förresten - man blir inte gammal, man blir bara äldre... :))
2008-11-01

    sunnanvind
skön text..smile..
2008-10-31

  Antropofagen
som, som... pensionsspararreklam. Men bättre.
2008-10-31

  Carola Zettergren
Hehe..störtskönt skrivet..där fick hon:)
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP