Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma sak



Du tar av dej dina ringar
Eller, förresten de var längesen
De var på, ö h t

Men du bedyrar
”att du alltid varit mej trogen”
kanske menar du, ”aldrig otrogen”
Men är du så dum
Så du tycker att det är samma sak…

så olika definitioner, man kan ha
i så fall




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-19 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO