Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fråga under skilsmässobeslut, efter beslut men innan flytt...


Kvinnologik eller?



Vill du, att jag ska vara hemma
När du fyller år
Frågade jag, (vi skulle ju separera)

Det gör ingenting om du är hemma
Svarade du..

(men de lät som, nej jag vill inte ha dej
här i närheten, vill att du försvinner och håller dej borta
ja i alla fall tills räkningarna ska betalas)

Så man undrar, vad betyder det?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-03 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO