Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Små fåglar och stora

 

små fåglar med hög förbränning
ängsligt pickande i hagtornshäckar och törnrossnår
fladdrande små hjärtan och vingar

stora fåglar med breda vingspann
seglar nästan orörliga på höga höjder

ju mindre fåglar
desto mer vingfladder




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-30 23:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tomma tunnor skramlar mest.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger