Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

 

människor!
vad ska jag ta mig till med er?
ni får mitt hjärta att svälla av ömhet
värka
blöda
klappa fortare
dansa

ja jag vet
det är inte hjärtat
det är bara ett talesätt

men ändå!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-31 03:13



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ett känslosvall som säger en hel del
om värmen du har inom dig...
2008-10-31

  Rosmarin
fint och mjukt!
2008-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Många av dem får mig att vilja spy. Inte minst jag själv.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger