Blåsten måste bli en trofast vän..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blåsten måste bli en trofast vän...


SPÄND

 

Linans färska spändhet

Smal som sytråd

Över Drakulvsgapets

Bottenlösa brygd

 

Nyfött hopp i armar

Foten före mig

Kraften inifrån till låns

Bär mig framåt

Dag till Natt

 




Fri vers av madigan
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan