Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanträdet

 

kroppen fick en idé
hjärnkontoret avslog begäran
kroppen begärde votering
skrek: varför det? varför det? varför det?
(h)järnkontoret beslöt bordlägga frågan
kroppen demonsterade med hormonfyrverkerier
Järnkontoret klubbade sitt beslut: nej!
mötet förklarades avslutat
kroppen är besviken

(den överväger dock att väcka frågan på nytt)




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 08:38



Bookmark and Share


  Rosmarin
vilken härlig symbolik
2008-10-31

  Elaine.S VIP
Underbar!!! helt enkelt underbara ord:))
2008-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Mycket besviken!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger