Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske dags för Dig att släppa taget


Du påstår att du vet vad du vill
och att jag inte ingår där

Du himlar med ögonen
och tror att jag ska förstå

Jag har aldrig utgett mig för att vara synsk
men en sak vet jag

Det du håller i din högra hand
är mitt vänstra bröst

Tänkte bara förtydliga det




Fri vers av HQ
Läst 422 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-10-31 11:06



Bookmark and Share


  lizanystrom
så vackert skrivet!!
2008-11-22

  Peppe11
hej..
Så uppenbart, så klart och så underbart fint diktat.
Jag hoppas att han är rädd om det fina som han håller i sin högra hand. Ty att få hålla i någons hjärta, det förpliktigar, och det ska hållas med största varsamhet..
Du har verkligen lyckats med denna,,
Kram P
2008-11-21

  Micael Axelsson
Tjong! Ja'ru... många äro de som vill äta kakan o ha den kvar, trots att de egentligen redan tagit steget mot andra. Hoppas denna verbala örfil skapar ett uppvaknande
2008-11-04

    ej medlem längre
det här gillade jag, bra skrivet
2008-11-02

  Maria Zena Viklund
starkt igenkännande, applåder!
2008-11-02

  genni VIP
Bra, bra, bra :)
2008-11-02

  miss angelique
Kort och slagkraftig.
2008-11-02

    JoLu
applåderar*

gillas och får mig att le,,
tack !
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ