Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gillar mig inte själv ibland

Ibland gör sig min dåliga
självkänsla mig påmind
fast jag vet att jag också
bara är en människa med
inre jobbiga känslor som
gör sig påmind ibland

Det tar tid att jobba upp
sitt självförtroende kanske
aldrig att man blir fri demånerna
som spelar ett elakt spratt
inom mig

Detta gör att jag avskyr mig
själv så att jag nästan blir
rädd för mig själv en väldigt
jobbig känsla att bära på

Så jusst nu är jag väldigt
deppig och nere kanske
vädret spelar roll många
gånger men nu vill jag
bara gå i ide och vakna
till våren igen då solen
lyser över mig igen




Fri vers av Ann-christin
Läst 560 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 12:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag avskyr mig själv så gott som hela tiden.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin