Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intetid

 

skogen har slocknat
och fälten ligger brunsvedda
av oktobers eld
djuren står stilla
krumma
väntar ut snögloppet
under en låg himmel
nu är intetiden här
 
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 18:24



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Intetiden-min tid- för tanke, vila, nedvarvning!
2008-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Den vidrigt snuskiga vintertiden med jul och annat skit som jag hatar.
2008-10-31

  Larz Gustafsson VIP
I en intervju med Röd Press 1983 sade jag att det skulle stå så här på min gravsten: "Bränderna har slocknat och dimmorna har slocknat"
2008-10-31

  Elaine.S VIP
Talande ord "intetiden"...precis så känns det
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger