Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smak av sälta..

Försöker att döva känslan, trycka tillbaka.. hålla emot.
men när ögonen bränner
och sakta försörjer min hud med dess fuktighet
blir jag åter påmind om att
längtan och saknaden är stor..

Smaken av sälta är densamma
som när jag kysst bort de tårar du fällt..

Varför är du så...

underbar!


















Övriga genrer av JoLu
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-31 18:54



Bookmark and Share


  alvan
Åh den gör ont! Fan vad du träffar med dina ord!
2008-11-04

    sunnanvind
När man älskar nån så det gör ont...

varför är du så ...

underbar ....

Du skriver underbart! /Sunnnavind
2008-11-01

  Sladjana Zubcevic
"smaken av sälta är densamma
som när jag kysst bort de tårar du fällt.."
Vackert skrivet.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

JoLu