Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mina drömmar

Jag vill inte drömma
Vill inte stänga mina ögon
För allt är bara påhitt

Du är aldrig riktigt där
Även fast drömmarna
Enbart handlar om dig

Din blick är tom
Och dina ord låter inte lika vackra
När min hjärna skapar dem

För du säger alltid rätt saker

Jag vill inte drömma
Så om jag öppnar mina ögon
Kan du vara min verklighet istället?




Fri vers av Uppe bland molnen
Läst 560 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen