Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenansiktena lyses vackert upp

.

Bland mossa och stenar
letar grusvägarna sig fram

- dessa gruskorn
som just idag
fått känna smaken
av många fler
andaktsfulla själars sulor
än vanligt

Denna dagen
då ljuslyktornas vajande lågor
vackert lyser upp stenansiktena
som håller hårt
om tidsförsvunna själar
vars namn
blivit stolt inristade
på dessa sängkarmar
av sten
som förtäljer
om dess ägare
som denna kväll
ljusuppvaktas av nära och kära
som visar att minnen
lever kvar
och att tiden
aldrig glömmer





Fri vers av Il poeta della luna
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna