Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en komet


*

sitter och stirrar på min tomma dataskärm
försöker minnas stunderna då du skrattade
våra möten i den virtuella verkligheten
i cyberrymden där vi så ofta chattade

*

sen såg jag dina tårar falla
du var vacker som ett höstlöv i vinden
gnistrande droppar av kärleksdiamanter
som långsamt föll längs den röda kinden

*

stjärnhimlen i dina blågröna ögon
fick mitt hjärta att falla likt en komet
för varje slag som det fortsatte slå
hann jag sakna dig i en hel evighet

*

som att vakna upp i en låtsasvärld
en overklig tillvaro utan dig
regnbågens vackra färger suddades ut
som om den vore målad med spray

*

sitter och stirrar på min tomma dataskärm
försöker minnas stunderna då du log
rymden som var vår osynliga länk
utan den kändes det som om jag dog

*




Fri vers av Freeman
Läst 575 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-31 22:38



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket innerlig känsla och rytm i dikten, den berör, applåder!
2009-01-09

  mare VIP
Fint.....vackert som berör.......
2008-11-03

  isabel louise
åh så vackert och berörande skrivet om en saknad vän...
2008-11-01

  glittertindra
denna text var jättefin... tyckte om den...
2008-11-01

  Marie Å
Så vackert skrivet..........
Så nära man kan komma i cyberrymden och saknaden när verkligheten dyker upp......
2008-11-01

  Ilona _L
Mmmm du skrivet sååå fint om kärlek och saknad!
2008-10-31

    sunnanvind
smärtsam saknad...vackert skrivet till en saknad vän!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman