Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loosa på spel....


Jag kände mej som kung
Hjärter kung
Fångade hjärter dam
Trodde jag

Om jag vetat
Att du inte ens var dam
Än mindre hjärter
Mer spader

Så hade jag bytt
Alla ggr
Vilken 2 som helst
Hade vart bättre

Du måste va en joker
Som kan skifta så grymt




Fri vers av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-04 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO