Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart på Vitt

 

Då och då dyker det upp poesi till dig

När jag står i kön på Ica t.ex.

Då kommer det ord och meningar

När jag vaknar mitt i natten ligger det en fras i pannan

Jag skriver inte ner dem

De ligger där och gror

Då och då tittar jag på ditt foto

Du står där i ramen och tittar på mig

Följer mig med blicken vart jag än går

Speciellt när jag kommer ut ur duschen

Då tittar du till

Men jag låtsas inte om det

Sätter på mig mina vita spetsunderkläder

Och går omkring lite

Så du kan se mig ordentligt

Sen tar jag på mig mina svarta kläder

Och går ut

 

papessa 081031




Övriga genrer av papessa
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-31 22:31



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Svart och vitt går alltid hem och här var det sinnligt vackert knåpat!
2008-11-03

  friheten
Väldig fin skriven!
2008-11-03

    Bodil Sandberg
Vilken vacker dikt!tänker:värma och tillit..ännu levande i Nuet
2008-11-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Tycker att den här är väldigt speciell, vacker i sitt språk. Känslosam och väcker tankar. /B
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan