Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Club Clara

En kväll var vi ute
och söp

Skallen av oss.

Kanske kysste jag en flicka
Kanske inte.

Rökte gjorde jag säkert
över ölen

med en snus inne medan jag drack
en lånad dricka

Efter cpdans
Där alla luktade svett
och rök

under häftigt discoljus

Där det kostade pengar
att få va
och för att få hänga upp sin jacka

Där var ölen blandad
med vatten

och herrtoan äcklig med
kiss på golvet, slut på papper och
skabb

vakterna var otrevliga trots
att jag snällt stod i kö
påvägen in, påvägen mot baren, påvägen mot toan

En kväll var tusen kvällar
påväg därifrån






Fri vers av Stäff
Läst 655 gånger
Publicerad 2005-08-08 21:59



Bookmark and Share


    annikan
Det är precis så det är. Känner igen mig. Ja, förutom snusen då.
2005-09-28

  Janjohan
Den är inte snygg - den är brutalt bra! Jag knarkar texten!!
2005-08-09

  Blodsekund
snyggt skrivet.
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Stäff
Stäff