Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en alkoholist

vill ha dig till frukost
smaka varje millimeter av din förförande kropp
ligga naken så nära det bara går
för min hunger finns inget stopp

*

hjärtat hoppar nästan ur mitt bröst
vet inte hur jag ska klara ännu en dag
försöker att inte bli helt galen här
vara stark fast jag är oändligt svag

*

vill ha dig till lunch
långsamt suga musten ur dig
medan jag viskar tyst i ditt öra
ord som är helt nya för mig

*

organen brinner nästan upp av elden
den flammande åtrån som tagit över
kontrollen jag var så rädd att mista
nu är den det sista jag behöver

*

vill ha dig dygnet runt
det räckte med en liten smakbit
en hunger som aldrig går att mätta
jag är en alkoholist och du min sprit

*




Fri vers av Freeman
Läst 721 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-11-01 11:55



Bookmark and Share


  firefire
jättebra!
2010-03-09

  marinanils
ett ord: grym!
2010-02-06

    ej medlem längre
Oerhört pricksäker beskrivning av beroende och besatthet i alla former. Nästan äckligt nära... Du är skitbra!
2009-04-09

  aol
en åtråså stark som man gärna vill dela
2009-01-07

  Eva Langrath VIP
Starkt .

Eva
2008-12-01

  Lasseman VIP
Phuu! nu förstår jag! och det är ju en alkolism man gärna kan ha ett beroende, ett begär, och en åtrå av så starkt som du beskriver det här.. och du skriver det ju bara så himla bra! applåder mannen
2008-11-17

  Blåbäret
ett beroende man gärna lever med om det är besvarat...vilken glöd som finns bakom dina ord, bränner ju nästan hål på skärmen här :)...så bra!
2008-11-12

  bluesatin
Åh, va ärligt och fint! BRAVO!
2008-11-08

  Spir@
ÅH! Älskar... *bokmärks* =)
2008-11-05

  glittertindra
tror inte det skulle fungera med tolvstegsmetoden här... låter som ett alldeles för djupt gånget beroende... :)
2008-11-03

  munin
Så välskrivet och eftertänksamt. - applåderar -
2008-11-01

  aol
kände rädsla men så finurligt diktat jaa snacka om beroede
vilken suverän dikt såspännande bokmärke
2008-11-01

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Oh det var starkt
2008-11-01

  isabel louise
blev orolig över titeln, men du förmedlar känslan väldigt bra. orden brinner ju nästan :)
2008-11-01

  Angeldust
Blev lite orolig jag med, men kopplar av nu..kram Tinny
2008-11-01

  devilsangel
Puh! Blev lite nervös av titeln där *S*
Känner igen begäret...att vilja ha nån så mycket att det blir ett beroende...
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman