Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag sänder jag en tanke till dom som inte finns med oss längre

Det är du min mor och min
bonus son som saknas
denna tid gör mig så
sentimental vi ska gå
och tända ljus för bara
jusst er idag

Sänder er många fina tankar
kan nästan känna eran
närvaro idag jag tror på
det oskända myseriet att
man kan få kontakt med dom
som inte finns ibland oss längre

Så idag min mor och bonusson
så idag är det bara eran dag
vi älskar er och ni ska alltid
finnas inom oss för alltid
klappar våra hjärtan för er
som var så speciella för oss
ha ni nu båda det så gott och
ta hand omvarandra




Fri vers av Ann-christin
Läst 639 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-01 12:11



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En fin och djup dikt som jag tycker om. Jag känner precis så som du. Tänder ett ljus här idag för de vi saknar så mycket.
2009-03-03

  Rune Thorsell
Själv tror jag inte att de finns någonstans, att de kan höra eller se oss. Men jag vill ändå gärna hedra de döda. Utan dem skulle vi själva inte funnits. Ett folk som inte hedrar sina döda är inte ett folk, det är en barbarhord.
Vi vill väl också själva att någon skall minnas oss och tänka tillbaka på tiden då vi ännu levde. Så länge någon minns oss finns vi kvar, åtminstone lite. Först då ingen längre ens hört talas om oss, är vi döda på riktigt.
2008-12-14

  anits VIP
Det är så fint med alla ljus på
gravarna i allhelgonahelgen
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin